VERVOER

Als logistiek dienstverlener vormt MCL de spin in het web op het gebied van import en distributie van ingrediënten en grondstoffen van bedrijven door heel Europa. Wij regelen desgewenst niet enkel het transport naar uw productielocatie, maar nemen ook de ontvangst van goederen van over de hele wereld voor onze rekening. Onze centrale ligging aan Port of Moerdijk, tussen de internationale havens van Rotterdam en Antwerpen, maakt dat wij via binnenvaart razendsnel containers naar ons warehouse kunnen laten komen. En dat tegen zeer concurrerende tarieven.

Van begin tot eind
Het is mogelijk om MCL de gehele regie over uw supply chain te laten voeren: vanaf het moment dat de container het land van herkomst verlaat, tot aan aankomst in de haven. Voor de inslag van producten werken wij samen met de douaneautoriteiten. Bovendien beschikken wij over een eigen douanevergunning. In onze loodsen kunt u zowel vrije goederen als douanegoederen laten opslaan, tot het moment dat u ze nodig heeft of verder wilt distribueren.

Betrouwbare transportpartners
Voor de distributie van uw ingrediënten en additieven hebben wij beschikking over een groot netwerk aan betrouwbare en gespecialiseerde transportpartners, die uiteraard allen NVWA geregistreerd en erkend zijn. Via hen regelen wij het transport van uw grondstoffen naar elke gewenste locatie en in iedere gewenste verpakking, van flexibags en bigbags tot IBC of zakken. Of u nu kiest voor vervoer over de weg, het water of het spoor, MCL regelt altijd het meest efficiënte transport tegen een aantrekkelijk tarief.

Meer weten over onze mogelijkheden tot transport? Neem vrijblijvend contact met ons op!

This post is also available in: EngelsVereenvoudigd Chinees