TOEGEVOEGDE WAARDE

Service is key bij MCL en daarom bieden wij meer dan enkel opslag en transport. In ons distributiecentrum beschikken wij over alle middelen om uw additieven en hulpstoffen aan te leveren zoals u dat wenst. Ons vakkundige team is ervaren en deskundig en werkt altijd volgens de richtlijnen en normen die horen bij de food-, feed-, bio- en pharma-sector.

Naar wens verpakt
Of uw grondstoffen bij ons nu worden aangeleverd in bulk of in kleinere verpakkingen, MCL zorgt ervoor dat deze worden opgeslagen en gedistribueerd op de manier waarop u dat wilt. IBC, zakken, tanks, drums, bulk, cans, flexibags, vaten of bigbags: wij her- en verpakken uw additieven op zorgvuldige wijze. Zo beschikken we over gescheiden faciliteiten met (stof)afzuiging voor food- en feed-producten, die volgens vaste procedures worden gereinigd.

Vloeistoffen en verwarming
Ook de verwerking van vloeistoffen zoals vetstoffen of lysine behoort tot de mogelijkheden van MCL. Wij lossen uw vloeibare ingrediënten en additieven direct van het tankschip en slaan deze volgens GMP-richtlijnen op in tanks met een capaciteit van 30 tot 2000 ton. Vereisen uw grondstoffen een gereguleerde temperatuur? Wij beschikken over verwarmde terminals en tanks waarin de temperatuur onder alle omstandigheden wordt gecontroleerd.

Zelf de controle
Bij MCL zorgen we ervoor dat u zelf de controle heeft over uw voorraden en transport. Met onze online webportal heeft u altijd en overal inzicht in uw ingrediënten en additieven en roept u deze eenvoudig af op ieder gewenst moment. Bigbags of zakken plaatsen wij op pallets om transport te vereenvoudigen en deze worden, indien gewenst, door ons voorzien van een label met SSCC (serial shipping container code) voor track and trace. Ook het afhandelen van douaneformaliteiten is voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over een eigen douanevergunning en slaan in ons warehouse zowel vrije goederen als douanegoederen op. Zo wordt u ook op dit vlak geheel ontzorgd en kunt u zich volledig richten op uw productieproces.

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij MCL? Wij vertellen het u graag!

This post is also available in: EngelsVereenvoudigd Chinees