KWALITEIT EN VEILIGHEID

Kwaliteit is een van de speerpunten van MCL en we doen er dan ook alles aan om deze te garanderen. In onze sector hangt dit nauw samen met voedselveiligheid en daarom beschikken wij over diverse belangrijke en internationaal erkende certificeringen:

  • FSSC 22000: certificaat voor voedselveiligheid, met name het veilig overslaan, opslaan en ompakken van voedingsmiddelen.
  • ISO 22000: internationale standaard voor voedselveiligheid voor organisaties in de voedingssector.
  • HACCP/BRC: certificaat voor het analyseren, monitoren en voorkomen van gezondheidsrisico’s bij de verwerking van voedingsmiddelen.
  • GMP+ B3: certificaat voor het werken volgens nauwkeurig vastgelegde en gecontroleerde procedures door bedrijven in de diervoerderindustrie.
  • SKAL Biocontrole: certificaat voor de productie en verwerking van biologische producten.
  • Kosher: certificaat voor de productie en verwerking van koosjere levensmiddelen en het uitsluiten van contaminatie.

Door middel van regelmatige audits van de betreffende instanties kunnen wij onze hoge kwaliteit blijven garanderen.

FSSC 22000

GMP regeling diervoederol

ISO 22000 voedselveiligheid

Naast voedselveiligheid speelt ook professionele veiligheid een grote rol bij MCL. Het warehouse en het terrein voldoen aan alle moderne eisen voor veiligheid en ons materieel wordt periodiek gekeurd. Dit zorgt ervoor dat ons vakkundige personeel onder uitstekende omstandigheden haar werk kan doen. Daarnaast investeren we in trainingen en opleidingen om ook de kennis van MCL-arbeiders aan te scherpen en te vergroten. Zo weet u zeker dat uw producten bij ons in goede handen zijn.

This post is also available in: Engels Vereenvoudigd Chinees